”Maker Madness” – eventit

”Hyvän geokätkön löytäminen voi olla kunnioitusta herättävä seikkailu, mutta nuo seikkailut eivät maagisesti synny itsestään. Ne syntyvät hyvien geokätkon tekijöiden toimesta. Tämä hullu juttu kutsumme geokätköilyksi ei yksinkertaisesti olisi olemassa ilman ihmisiä, jotka kanavoivat luovuuttaan ja innovatiivisuuttaaan tehdäkseen hienoja kokemuksia muille.”

MakerMadness_FBEventCover_vFINAL

Geocaching.com haluaa muistaa kätköjen piilottajia sekä innostaa järjestämään koulutuspainotteisia Geokätköilytapahtumia 28.3. – 7.4. välisenä aikana. Tuolla välillä järjestetyistä ja rekisteröidyistä ”Maker Madness” – eventeistä on jaossa myös souvenir kaikille niihin osallistuville.

Maker Madnessin” hengessä ”Pirkanmaan United Geocachers” järjestää myös (jo aikaisemmin julkaistun) tapahtuman, juhlistamaan geokätköjen piilottajia ja jakaakseen erilaista kätkötystietoisuutta uusille piilottajille. Tämä tapahtuma on nimeltään ”takaisin koulunpenkille” ja sen yhteyteen on suunniteltu useita luentoja esimerkiksi Geokohteista, Wherigoista sekä ohjelmista, jotka auttavat käyttäjiensä geokätköilyä.

Mukaan on suunniteltu myös avointa infopistettä uusille kätköilijöille ja paikallinen geokätköily-putiikki saapuu myös esittelemäsän ja myymään geokätköilytarvikkeita. Jokainen joka kirjaa ”will attend” loggauksen rekisteröityyn ”Maker Madness”tapahtumaan saa siis suoveniirin profiiliinsa.

pirkanmaan ”Maker Madness” tapahtuma:

http://coord.info/GC4VBD3

Lisää Maker Madness miiteistä:

http://blog.geocaching.com/2014/02/maker-madness-event-center/

Kategoria(t): miitti. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s