Näkymiä Eerola Beachille

http://coord.info/GC37BFZ

Hattulassa viranomaisvalvonnassa on viiden uimarannan veden laatu. Uimavesinäytteiden ottaminen alkaa viikolla 22. Uimakausi on 15.6.-31.8. Yleiseltä uimarannalta otetaan neljä ja kultakin pieneltä yleiseltä uimarannalta kolme vesinäytettä kesässä. Tutkimustuloksia voi seurata Hämeenlinnan kaupungin kotisivuilta


Yli sadan päivittäisen kävijän uimarannat ovat ns. yleisiä uimarantoja. Valvottavista uimarannoista yksi on yleinen uimaranta ja neljä pientä yleistä uimarantaa. Eerolan uimaranta lukeutuu näihin pieniin yleisiin uimarantoihin. Kesäisin se on kuitenkin varsin aktiivisessa käytössä ainakin lähialueiden asukkaiden keskuudessa. Rannan läheisyydessä on myös veneiden vesillelaskupaikka. Rannan palveluihin kuuluu käymälä, nuotiopaikka ja vaatteiden vaihtokoppi. Parkkipaikkoja löytyy myös varsin mukavasti. Loppukesästä Vanaja-veden laatu on tosin valitettavan huonoa erityisesti sinilevän osalta.

Talvella kätkön läheisyydestä kulkee Vanaja-veden jäälle kunnan ylläpitämä hiihtolatu, jonka verkostoja pitkin voi hiihdellä pitkälle Parolan suuntaan ja Aulangon suunnalta on lumitilanteen salliessa yhteys myös Hämeenlinnan latuverkostoon.

Pekolan kyläyhdistys järjestää Eerolan uimarannalla kokkojuhlan juhannusaattoina. Kokkojuhlassa on perinteisesti ollut ostettavissa arpoja, kahvia, makkaraa ja lettuja lisukkeineen. Myös syksyllä syystalkoiden yhteydessä on yleensä poltettu kokkoa.
Kätkö on piilotettu juhlistamaan maitomiehen 100. löydettyä kätköä.

Asettele purkki huolellisesti takaisin paikalleen (ei liian syvälle), ettei se pääse luiskahtamaan saavuttamattomiin..

kätkö on kokoa micro/small välimaastosta. sisältää alunperin login, kynän ja teroittimen .

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s