BöördiBöördiHändikäppi

(maisema)Kätkö Golf Everstin väylän numero 11 (par5) viheriön läheisyydessä.

Albatrossi ja Eagle ja mitä näitä kolopallo-böördejä nyt sitten on? Luulisin niiden näiden kenttien läheisyydessä pesivän. Enhän minä golffista mitään tiedä… Kätkökään ei sinällään liity golffiin mitenkään muuten kuin sijaintinsa puolesta.
Tämä Everstin kenttä kyllä mielestäni sointuu melko hyvin näihin maisemiin. Ikävämmänkin näköisiä esimerkkejä löytyy.

Golfkentälle ei tarvitse kätkön takia mennä.
Kuitenkin käsittääkseni kuullessasi huudon ”Fore!”, suojautuminen on suotavaa.

Muutenkin tulee ehdottomasti noudattaa tarpeellista varovaisuutta ja omaa harkintaa kätköä tavoiteltaessa, ettei tule liiaksi händikäppiä.

Kätkösaitti maastoutunee kesäaikaan hiukan paremmin lehvästöihin, kuin talvella, mutta silloin puolestaan golffistit ovat kyllä aktiivisia havaintojeni mukaan lähes ympäri vuorokauden. Rauhallinen aika tällekkin harrastukselle kuitenkin löytynee.

Kätkörasiassa on alunperin varusteena jonkun verran kynää ja muuta vastaavaa toimistotavaraa, mutta saapi täydentää tarpeen mukaan, tai vihjaista loggauksessa puutteita niin käyn täydentämässä tilannetta. Ja ainakin jemmalla pitäisi olla myös hyvin tilaa kulkevaisille.

EDIT 20.04.2012:
Keväällä 2012 kyseisen metsikön harventajat halusivat ilmeisesti tehdä kätköstä hiukan haasteellisemman kuin se alunperin oli. Eli nyt kätköreissun ”loppusuoran” alkutaival on reilusti haastavampi ja saattaa vaatia jopa apuvälinettä. Näinmuodoin kätkö on kuitenkin tavoitettavissa. Terraintähditystä kuitenkin hiukan nostin ja päivitin myös attributeseja. Olkaa varovaisia ja onnea matkaan !

(Muistutuksena vielä että ” found it” loggauksenhan voi tehdä vasta kun nimi on kätkön logikirjassa, ei silloin jos saa pelkän näköyhteyden ”purkkiin”.)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s