Maitomiehen Gepsi

Auttaa maitomies jemmoille ja niiltä pois.

 

About This Item

 

garmin-dakota-20

 

 

Dakota 20:ssa yhdistyvät ulkoilmassa navigointi ja kosketusnäytön yksinkertaisuus. Tässä kestävässä kämmenen kokoisessa navigaattorissa kosketusnäyttönavigointi, erittäin herkkä GPS-vastaanotin ja HotFix®-satelliittiennuste, barometrinen korkeusmittari, kolmiakselinen sähkökompassi sekä microSD™-korttipaikka yhdistyvät edulliseksi ja tehokkaaksi paketiksi.

Dakota 20 tekee ulkona navigoinnista vaivatonta: sen kestävää, lävistäjältään 6,6 cm:n (2,6 tuuman) kosketusnäyttöä on helppo lukea myös auringonpaisteessa. Laitetta on helppo käyttää, joten voit viettää enemmän aikaa nauttimalla ulkoilmasta ja vähemmän aikaa etsimällä tietoja. Kestävä ja vesitiivis Dakota 20 on rakennettu kestämään; töyssyt, pöly, lika ja vesi eivät pärjää tälle navigaattorille.

Dakota 20:ssa on sisäänrakennettu kolmiakselinen kallistuksen kompensointia käyttävä sähköinen kompassi, joka näyttää suunnan silloinkin, kun et liiku tai laite ei ole vaakatasossa. Sen barometrinen korkeusmittari jäljittää ilmanpaineen muutokset ja osoittaa tarkan korkeuden. Sen avulla voit merkitä muistiin ilmanpaineen vaihtelut ja tarkkailla vaihtuvia sääolosuhteita. Erittäin herkän WAAS-tekniikkaa tukevan GPS-vastaanottimen HotFix®-satelliittiennakointitoiminnon avulla Dakota 20 paikantaa sijaintisi nopeasti ja tarkasti ja pystyy määrittämään GPS-sijainnin myös syvissä kanjoneissa ja tilanteissa, joissa signaalin tiellä on esteitä.

Geokätköile ilman papereita Dakota 20:n avulla: lataa laitteeseen nopeasti 2 000 kätköä, tiedot sijainnista, maastosta ja vaikeustasosta sekä vihjeitä ja kuvauksia. Et tarvitse enää tulosteita tai käsin syötettyjä koordinaatteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s