Mansikki

(fin) Mansikki haluaa liikkua kätköissä jotka liittyvät tai ovat lähellä maaseudun elintarviketuottajia, elintarviketeollisuutta tai muuten vain hienoja luontokohteita.

Toki maaseudun elikko voi välillä käydä piipahtamassa urbaanissakin ympäristössä.

(eng)
Mansikki wants to move in the caches associated with or are close to the rural food producers, food industry, or just some great natural attractions. Of course rural  animal can sometimens visit also in urban environment.

About This Item

Maitoa

Mansikki on alunperin meijerialan markkinointiin tarkoitetun ”Milk Works”-projektin maskotti. Tästä muistona kantturalla on vielä räheä pusakka. Mainoshommat alkoivat maistua piimältä joten elikko päätti hilpaista kätköilijöiden mukana reissun päälle.

Milk works

MilkWorks-toiminnan tavoitteena on lisätä peruskoulun ja lukion päättävien nuorten kiinnostusta meijerialan ammatteja ja työtehtäviä kohtaan.

Meijerialan teollisuus ja alan oppilaitokset ovat paiskanneet kättä ja päättäneet hoitaa homman yhdessä, sillä laadukkaiden maitotuotteiden tuotanto vaatii ammattitaitoisia tekijöitä.

Toiminnan tuloksellisuutta mitataan Hämeen ammatti-instituutin ja Hämeen ammattikorkeakoulun meijerialan opintoihin hakeutuvien määrällä.

http://www.milkworks.fi

Kotimainen ruoka tuo leivän moneen pöytään !

(eng) MilkWorksprogram aims to increase interest of the dairy indsustry among young people in primary and secondary education

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s